Het gesprek wordt via Microsoft teams ingepland

Onze diensten

Overige links

kom in contact

Volg onze socials

Met een 4.8 worden wij op Trustoo beoordeeld

Antenu.

Unieke responsieve en functionele websites die indruk maken

Op zoek naar een expert op het gebied van webdesign die jou kan helpen met onderhoud of een nieuwe website? Dan ben je bij Antenu aan het juiste adres! Laat ons jou helpen.

Nieuwsgierig?

contemporary website developer man typing and writing code for program website
Website development
SEO or search engine optimization concept
Young male florist working in flower shop

Zoek machine optimalisatie

SEO

Google is de meest gebruikte zoekmachine van het moment. Goed vindbaar zijn op Google is dan ook erg belangrijk. Bij Antenu helpen wij je daarom met de belangrijkste Google optimalisaties zodat iedereen je website weet te vinden!

Pluspunten

Kwaliteit

Een WordPress website die resultaat oplevert

Een website die geen resultaat oplevert is zinloos. Daarom hebben wij het onze missie gemaakt je te helpen met een website die doet wat hij moet doen.

Wat krijg je allemaal?

Volledig naar jou wens

Als klant wil je natuurlijk dat de website naar jou wensen wordt gebouwd. Hier letten wij bij Antenu erg goed op. Tijdens het online intakegesprek brengen wij samen met jou deze wensen in kaart. Om zo voor een mooie website te zorgen.

SEO technisch goed in elkaar

Goed vindbaar zijn is enorm belangrijk tegenwoordig. Wij zorgen ervoor dat elke website die wij maken voldoet aan de richtlijnen van Google zodat je optimaal vindbaar bent!

Gelijk online adverteren

Online adverteren is een kunst op zich. Op alle websites die wij maken passen we daarom technieken toe zodat jij gelijk kunt adverteren op LinkedIn, Google en Facebook. We maken hiervoor gebruik van conversion tracking, Facebook & LinkedIn Pixel en Google aangepaste doelgroepen.

Verschillende klanten zagen gelijk een groei in meer bezoekers & sales toen ze naar ons overstapte.

Reviews

Wat zeggen andere mensen over ons?

Met een 4.8 woorden wij op Trustoo beoordeeld

J. Kaag praktijklevennaverliesenrouw.nl

Erg enthousiaste jongens die goed meedenken en vakwerk leveren. Daarnaast zijn ze geduldig en kan je op ze rekenen. Kortom: een topervaring!

D Bouman

Ik had voor mijn BNB een website nodig waar de klant gelijk de beschikbaarheid van mijn huisje kan zien, ook zorgde zij ervoor dat de klant gelijk online kan betalen. De jongens zorgde ervoor dat de website in Google gelijk goed werd gevonden.

Nathalia Zoer Naturalnaturefood.nl

Deze twee jonge ondernemers weten hoe ze een mooie betaalbare website moeten bouwen. Wij zijn heel tevreden. Onze website ziet er top uit!

J. van Marle zzptraining.nl

Top service! Antenu heeft ons geweldig geholpen met het bouwen van onze website. De samenwerking hebben we als zeer prettig ervaren.

  Waar wij goed in zijn 

  Waarom ons?

  Antenu “De steun van nu” dat is precies wat wij voor jou doen. Wij helpen jou aan een goeie website of met de website die je al hebt. Geen torenhoge prijzen of belachelijke abonnements kosten meer, maar gewoon eerlijk en straight forward zaken doen. Dat is waar Antenu voor staat.

  Ga met antenu samenwerken

  Nog niet overtuigd?

  Bekijk onze aanpak bij onze case studies

  Blog artikelen en weetjes

  Lees hier onze blog artikelen

  contact

  Kom in contact

  Aarzel niet om contact met ons op te nemen Wij staan je graag te woord! dit kan via de mail, telefoon, Zoom of Microsoft Teams.