Casestudy dezzptraining.nl

“Je kan een mens niets leren, je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken”

Een website volledig op maat

Voor de ZZP training hebben wij vanuit Antenu. een website op maat gemaakt. Voor dit project hebben we gekozen om te werken met het CMS-systeem WordPress in samenwerking met de pagebuilder Elementor omdat deze samen de mogelijkheid bieden om de website in detail te stijlen.

Wat hebben we voor hen betekend
0 weken

Duur website bouw

0 %

Doelgroep bereikt

Hoe zijn wij te werk gegaan?

De eerste en belangrijkste stap in het project is altijd de call met de klant. In dit geval twee klanten namelijk Jasper en Maarten. Tijdens deze call hebben wij al hun wensen in kaart gebracht en hebben we samen uitgedacht hoe de website er ongeveer uit zou moeten komen te zien. Hierna zijn wij aan de slag gegaan met een opzet om deze volgens met de jongens van de ZZP training door te nemen.

Toewerken naar een mooi eindresultaat

Tijdens het project voor de ZZP training hebben we veel onderling contact gehad. Tijdens dit project hebben we ervoor gekozen om samen met Jasper & Maarten een whatsapp groep chat aan te maken waar, we veel hebben gestoeid over ideeën en mogelijkheden die de jongens konden toepassen op hun website en aan hun product. Want meedenken daar houden wij van. Door het snelle schakelen slaagde wij erin de website van de ZZP-training binnen twee weken te voltooien. Een mooi project om op terug te kijken.