Casestudy Enkhuizervisafslag.nl

“Voor een vis in een kom is de oceaan een illusie”

Een website volledig op maat

Voor de Enkhuizer visafslag hebben wij vanuit Antenu. een website op maat gemaakt. Voor dit project hebben we gekozen om te werken met het CMS-systeem WordPress in samenwerking met de pagebuilder Elementor omdat deze samen de mogelijkheid bieden om de website in detail te stijlen.

Wat hebben we voor hen betekend
0 weken

Duur website bouw

0 %

Doelgroep bereikt

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Voor de bouw van de website van de enkhuizer visaflsag zijn we naar het mooie Enkhuizen gereisd om daar te praten met de eigenaar van de visafslag Lajos. Het was voor ons belangrijk om bij Lajos langs te gaan omdat we de sfeer van het restaurant zelf eerst wouden proeven voordat we aan de slag gingen. Tijdens het gesprek hebben we in kaart gebracht wat belangrijk was voor Lajos. Een website die werkt en doet wat hij moet doen & ook niet geheel onbelangrijk eentje die de sfeer van de visafslag goed weergeeft.

Toewerken naar een mooi eindresultaat

De website van de visafslag had geen haast voor Lajos omdat het seizoen nog niet begonnen was. Vanuit Antenu hebben we eerst een mooi concept gemaakt voor Lajos zodat hij een goed idee had over hoe de website eruit zou komen te zien. Toen we hier akkoord op kregen zijn we verder gegaan met de bouw van de website. We zijn nog twee keer bij de visafslag teruggekomen om nog wat details door te spreken en Lajos te helpen met het overzetten van de website naar onze hosting provider. Al met al was het een erg geslaagd project en hebben wij in ieder geval erg genoten van de samenwerking.

Menu

Snel hulp nodig?