Casestudy Naturalnaturefood.nl

“Laat uw voedsel uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding”

Een webshop volledig op maat

Voor de Natural Nature Food hebben wij vanuit Antenu. een webshop op maat gemaakt. Voor dit project hebben we gekozen om te werken met het CMS-systeem WordPress in samenwerking met de pagebuilder Elementor & WooCommerce als shopsyteem. Dit omdat deze drie componenten samen naadloos samenwerken.

Wat hebben we voor hen betekend
0 weken

Duur website bouw

0 %

Doelgroep bereikt

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Ook tijdens dit project was het enorm belangrijk om goed in kaart te krijgen wat de wensen waren van de eigenaresse van Natural Nature Food Nathalia. Voor dit project zijn we langsgegaan bij Nathalia om goed door te spreken hoe de shop eruit zou gaan zien. Tijdens dit gesprek hebben we veel notities gemaakt en gespard samen met Nathalia over de juiste lay-out van de webshop.

Toewerken naar een mooi eindresultaat

Doordat Natural Nature Food ook haar marketing aan Antenu heeft uitbesteed leek het ons in dit geval ook handig om een groep aan te maken op whatsapp zodat alle vragen daarin gesteld konden worden, zodat deze snel beantwoord konden worden. We hebben samen met Nathalia goed nagedacht over wat de beste content strategie is om te voeren met haar webshop en welke zoekwoorden voor haar het relevantst zijn. Door het snel schakelen en de soepele communicatie slaagde we erin om de webshop binnen twee weken op te leveren en het resultaat mag er wezen, al zeggen we zelf;)