Casestudy Praktijklevennaverliesenrouw.nl

“Iets uitspreken geeft een bestaan aan wat het in stilte niet had”

Een website volledig op maat

Voor Praktijk leven na verlies en rouw hebben wij vanuit Antenu. een website op maat gemaakt. Voor dit project hebben we gekozen om te werken met het CMS-systeem WordPress in samenwerking met de pagebuilder Elementor omdat deze samen de mogelijkheid bieden om de website in detail te stijlen.

Wat hebben we voor haar betekend
0 weken

Duur website bouw

0 %

Doelgroep bereikt

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Geen enkele website is hetzelfde en dat geld ook zeker voor de website van praktijk levens na verlies en rouw. Tijdens de online call met Juliette de eigenaresse van de praktijk hebben wij zo goed mogelijk in kaart gebracht wat haar ideeën over de website waren. Het was tijdens dit project erg belangrijk dat we een persoonlijke touch aan de website zouden toevoegen omdat Juliette in een bijzondere branche werkt.

Toewerken naar een mooi eindresultaat

De website van Praktijk leven na verlies en rouw was een relatief lichte website en Juliette leverde zelf alle content aan wat ons een hoop werk scheelde. Tijdens het traject hebben we nog een online call met Juliette gehad om de laatste aanpassingen door te spreken. Vanuit Antenu doen we namelijk standaard twee revisies omdat wij het enorm belangrijk vinden dat jij uiteindelijk tevreden bent met het resultaat. We slaagde erin een mooie website voor Juliette te bouwen in slecht anderhalve week!

Menu

Snel hulp nodig?