Casestudy Puresneakers.nl

“Wie de schoen past trekt hem aan”

Een Webshop volledig op maat

Voor Pure Sneakers hebben wij vanuit Antenu. een webshop op maat gemaakt. We hebben voor dit project gekozen om te werken met het CMS-systeem Shopify omdat deze een hoop mooie webshop functionaliteiten bied.

Wat hebben we voor hen betekend
0 k

Verhoogde omzet

0 %

Doelgroep bereikt

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Het belangrijkste onderdeel van het bouwen van een website of webshop is altijd het gesprek met de klant over wat hij of zei wil. In dit geval hebben we met Joeri de eigenaar van Pure Sneakers een online call ingepland om eerst al zijn wensen in kaart te brengen. Na deze call zijn wij direct aan de slag gegaan met de webshop voor Joeri.  

Toewerken naar een mooi eindresultaat

We hebben in de tussentijd veel contact momenten met Joeri gehad over de inhoud van de Webshop om deze zo snel mogelijk online te krijgen. Het is voor Joeri erg belangrijk dat zijn webshop altijd een geüpdatete voorraad heeft met de juiste maten en modellen. In dit geval hebben we samen met Joeri een groepsapp aangemaakt op whatsapp zodat wij hier alle nodige informatie in konden delen zodat beide partijen snel konden schakelen. En het resultaat mocht er wezen in slecht 2 weken stond zijn website live, getest en wel. Zo snel kan het dus gaan. 

Menu

Snel hulp nodig?