Casestudy Restaurantvanloosen.nl

Ouderwets genieten bij restaurant Van Loosen in Enkhuizen.

Een website volledig op maat

Voor restaurant van Loosen hebben we vanuit Antenu een moderne nieuwe website gebouwd. We hebben gekozen de website te bouwen op het CMS-systeem WordPress. Bij Antenu kiezen we er vaak voor om met dit CMS-systeem te werken, dit doen we omdat het een programma is wat enorm gebruiksvriendelijk is en goed samenwerkt met de andere software waar we bij Antenu gebruik van maken.

Wat hebben we voor hen betekend
0 weken

Duur website bouw

0 %

Doelgroep bereikt

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Een van de eigenaren Lajos benaderde ons over zijn idee om een nieuwe website te laten maken voor zijn nieuwe restaurant in de binnen stad van Enkhuizen. Eerder al opende hij naast het restaurant een gloednieuw hotel, het restaurant is hieraan volgens Lajos de perfect toevoeging. Na goed met Lajos te hebben overlegd over zijn wensen voor de website zijn we begonnen met bouwen.

 

Allereerst maken we altijd een basis opzet die we met de klant bespreken. Deze opzet bevat enkele pagina’s die we hebben gebouwd & gestyled, naar wat de wensen van de klant. Dit doen we omdat we willen dat de partij voor wie we een website bouwen 100% tevreden is, over hoe de website eruitziet en de functionaliteiten die erin gebouwd zitten.

Toewerken naar een mooi eindresultaat

Als we over de opzet hebben gespard met de opdrachtgever in dit geval Lajos bouwen we de rest van de website. Denk hierbij aan het personaliseren van de website met foto’s, testimonials & persoonlijke verhalen. Ook bouwen we nu de overige pagina’s in de website. Zo ook in het geval van restaurant van Loosen. Als de website gebouwd is hebben we nog een contact moment, in dit geval kon Lajos nogmaals aangeven wat hij vond van de content op de website, zodat we de laatste aanpassingen konden doen voor een optimaal resultaat. En dat resultaat mag er wezen als je het aan ons vraagt. Bekijk de website zelf op restaurantvanloosen.nl en laat ons weten wat je ervan vindt.