Casestudy Zoerdakwerken.nl

MEER DAN EEN DAK BOVEN HET HOOFD

Een website volledig op maat

Voor Zoer dakwerken hebben we vanuit Antenu een website op maat mogen maken. Voor dit mooie project hebben we gekozen om de website te bouwen met het CMS-systeem wordpress. Dit CMS-systeem in samenwerking met de pagina bouwer Elementor was de perfecte fit voor de website van Zoer dakwerken.

Wat hebben we voor hen betekend
0 weken

Duur website bouw

0 %

Doelgroep bereikt

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Tijdens dit project hebben we veel moeten leren over de markt waarin Zoer dakwerken zich bevindt, zelf hadden we namelijk geen enkel verstand van dakwerken. We hebben daarom eerst enkele gesprekken gevoerd met de eigenaar van Zoer dakwerken Shane, om een goed beeld te krijgen van de markt waar hij zich in bevind. Nadat we alle informatie van Shane hadden gehad zijn we aan de slag gegaan met de website.

Toewerken naar een mooi eindresultaat

De website van Zoer dakwerken is het grootste project wat we tot nu toe met Antenu hebben mogen doen. De website is complex en bevat veel content over de markt waarin Zoer dakwerken zich bevindt. Tijdens de bouw van de website hebben we nauw contact gehad met Shane zodat de website precies werd zoals hij dat graag zag en het eindresultaat spreekt voor zich. Rood en zwart in de kleuren van zijn favoriete voetbalclub Milaan is het met recht een project waar we vanuit Antenu trots op zijn. Ben je benieuwd wat we voor Zoer dakwerken hebben gebouwd? Bekijk de website dan zelf op zoerdakwerken.nl