Diensten

Wat wij voor je kunnen betekenen

Online adverteren

Voor het online adverteren zijn we in verschillende platformen gespecialiseerd. Om je bereik te vergroten kan je op Google, Tiktok of Linkedin adverteren. Als je hiervoor kiest gaan we kijken welk product of dienst probeert te verkopen. en welk optie het beste hiervoor is. Namelijk niet elk product of service is geschikt voor elk platform. Plan een vrijblijvend gesprek met ons in om te kijken wat het beste bij jou past.

Website laten maken

Voor het maken van een website verschilt het per bedrijf welke functies er op een website moet zijn. Zo wil je als hotel graag boekingen ontvangen op je website. Als kapper of schoonheidsspecialiste wil je graag een planner op je website hebben waar klanten gelijk hun eigen tijdslot kan bepalen en afrekenen. Bekijk hieronder de verschillende opties of plan een vrijblijvend gesprek met ons in om te kijken wat de beste optie voor jou is.

Overige diensten

Bij het maken van een website zorgen we ervoor dat deze geoptimaliseerd is voor verschillende zoekmachines. We komen in de praktijk veel tegen dat een website er visueel goed uitziet, maar niet is verbeterd voor verschillende zoekmachines. Hier kunnen we voor verschillende bedrijven veel voor betekenen. Bekijk hier onze SEO dienst.

SEO

Wat wij hebben gemaakt

Bekijk onze vorige werk