Google Ads

De meeste Google-gebruikers kijken niet verder dan de eerste drie zoekresultaten. Voorkom dat je niet gezien wordt en omzet laat liggen. Begin vandaag nog met Google Ads. Behaal meer omzet, meer bezoekers, maar bovenal een hoger winstpercentage door het uitbesteden van je Google Ads.

Waarom kies je voor SEA?

Goed zichtbaar in de SERP

Loop geen potentiële klanten mis

Meetbare resultaten

Laat je ook winst liggen?

Onderzoeken tonen aan dat veel bezoekers die zoeken op Google klikken op de eerste drie resultaten die worden laten zien. Daar valt dus veel winst te behalen als je nog niet bovenaan in Google staat.

Laat het nu net zo zijn dat de eerste drie resultaten altijd te verkrijgen zijn door ervoor te betalen. Door het gebruik van SEA kun je dus een top 3 positie binnen Google veroveren die voor veel verkeer naar je website kan zorgen.

We zien dat veel ondernemers die dit zelf doen omzet en winst laten liggen, omdat ze zich niet dagelijks bezig houden met de materie en dus niet alle ins en outs weten, dat is zonde! Vind je ook niet?

Daarom helpen wij ondernemers die online meer willen groeien aan een effectieve SEA campagne. Want wie wil er nu niet het maximale uit zijn of haar advertentie budget halen?

Bij Antenu specialiseren we ons in Search Engine Advertisement, gedragspsychologie en de kunst van online verleiden en passen deze principes elke dag weer toe om de beste resultaten voor onze klanten te kunnen halen.

Meer winst behalen uit je Google ads | Gratis scan

Meer winst behalen uit je Google ads? Laat je adviseren door onze experts en til jouw online marketing naar het volgende level.

Gratis SEA analyse, ontelbare voordelen

Voorkom dat je geld laat liggen en vraag de gratis SEA analyse aan voor tips om jou Google ad campagne te verbeteren/optimaliseren.

SEA analyse

Vraag de gratis SEA analyse aan

Google ads als ultiem wapen

Tegenwoordig wordt het steeds moeilijker om nieuwe klanten en leads naar jouw website te krijgen. Online bedrijven schieten als paddenstoelen uit de lucht en de online concurrentie is moordend. Alleen in Nederland al kwamen er de afgelopen jaren duizenden web winkels bij, in 2019 telde we er nog 46.430 en in Q1 van 2022 is dat getal gestegen naar 79.630 dat is een stijging van 71,5%. ING liet vorige jaar al weten in hun voorspellingen, dat er in 2022 meer web winkels zouden zijn dan fysieke winkels. Hoe spring je er anno 2022 dan uit met je bedrijf?

Er zijn meerdere mogelijkheden om meer verkeer voor je website te genereren. Zo kun je ook kiezen om een SEO-strategie te voeren, om meer organische bezoekers op je website te halen. Een goeie SEO-strategie kan goed werken. Het kost alleen meer tijd om de juiste bezoekers te bereiken en het kan lang duren voordat je met een nieuwe website begint te ranken binnen Google.  

Daarom geloven wij in Google ads als kortste klap en het ultieme wapen om dit probleem te tackelen. Met behulp van Google ads kan je doelgericht op zoektermen gevonden worden die waardevol zijn in jouw branche. Als je dit op de juiste manier inzet verhoogt het je bezoekersaantal en de omzet van je bedrijf.

Ook als je nog geen bezoekers hebt, kun je met behulp van Google ads snel & doelgericht de juiste mensen bereiken.

Voordelen om voor Antenu. te kiezen

Ontdek wat samenwerken met Antenu je oplevert

Efficiënter tijds management

Bespaar tijd door het uitbesteden van je SEA aan Antenu en houd meer tijd over om je te focussen op ondernemen.

Effectievere campagnes

Geoptimaliseerde SEA campagnes die effectief zorgen voor meer omzet en bezoekers.

Efficiëntere campagnes

Wij kijken waar je geld laat liggen en hoe we op een slimmere manier met je budget kunnen omgaan.

Doelgericht adverteren

Doelgericht adverteren op de doelgroep die opzoek is naar jouw product.

Gevonden worden op relevante zoektermen

Wordt gevonden op zoektermen die belangrijk zijn in jouw niche en zorg zo voor meer relevant verkeer.

Transparante communicatie

Aan de hand van maandelijkse rapporten wordt je op de hoogte gehouden over de stand van zaken en de prestaties van je campagne.

Verhoogde conversie

Wij verhogen je conversie ratio en zorgen ervoor dat je meetbaar meer omzet haalt uit je website bezoekers.

Up to date

Onze SEA specialisten zijn elke dag bezig met het vak en zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van Search Engine Optimalisatie. Zo zijn jouw campagnes altijd up to date.

Meer winst behalen uit je Google ads | Gratis scan

Meer winst behalen uit je Google ads? Laat je adviseren door onze experts en til jouw online marketing naar het volgende level.

Gratis SEA analyse, ontelbare voordelen

Voorkom dat je geld laat liggen en vraag de gratis SEA analyse aan voor tips om jou Google ad campagne te verbeteren/optimaliseren.

SEA analyse

Vraag de gratis SEA analyse aan

Klaar om je omzet naar het volgende niveau te tillen?

Wij hebben zelf ondervonden dat het onmogelijk is om in alle facetten van het ondernemen je volledige liefde, passie & tijd te stoppen, dat is ook niet wat je wilt als ondernemer. Je wilt je focussen op wat je het liefst doet: creatieve oplossingen bedenken voor problemen die spelen op de markt. Wij hebben het onze missie gemaakt om die ondernemers te helpen met het voeren van passende online marketingstrategie die aantonend voor meer omzet zorgt. Zodat jij kan doen wat je het liefst doet.

Menu

Snel hulp nodig?