Linkedin Ads

Gebruik LinkedIn om nieuwe klanten te vinden of om nieuw talent aan te trekken. De toepassingen van LinkedIn zijn eindeloos.

Wat is linkedIn eigenlijk?

LinkedIn is een platform wat het mogelijk maakt om je te verbinden met een internationaal netwerk van professionals over de hele wereld. De gebruikers van LinkedIn zijn opzoek naar nieuwe innovaties die hun bedrijf of het bedrijf waarvoor zij werken vooruit kunnen helpen. Op LinkedIn vind je ook nieuw talent die net klaar zijn met studeren en nu opzoek zijn naar een uitdaging in het werkveld.

Op LinkedIn vind je anno 2022 rond de 850 miljoen gebruikers waarvan er 66.8 miljoen dagelijks het platform gebruiken. Dit maakt LinkedIn het grootste zakelijke platform van de wereld.

Waarom zou ik LinkedIn Ads gebruiken?

Je vraagt je waarschijnlijk af waarom jij LinkedIn zou inzetten als kanaal om je dienst of product op te verkopen? Naast de enorme zakelijke doelgroep die je hier kunt bereiken, heeft LinkedIn namelijk een nog hoop voordelen. Vooral voor de B2B markt is dit platform goud waard.

In Nederland alleen al zijn er zoon 8 miljoen LinkedIn profielen. Hier vind je dus een groot gedeelte van werkend Nederland. De gebruikers van LinkedIn zijn opzoek naar nieuwe innovatieve oplossingen en ideeën die hun bedrijf of het bedrijf waarvoor ze werken vooruit kunnen helpen. Deze mensen zijn dus al opzoek naar producten en diensten die ze vooruit kunnen helpen een makkelijkere doelgroep zou niet kunnen. Dat blijkt ook uit de statistieken. LinkedIn heeft namelijk een veel hogere conversie ratio dan welk platform dan ook.

Om het je makkelijk te maken geef ik je de belangrijkste voor- & nadelen van LinkedIn in een overzicht hiernaast.

Voordelen

Nadelen

“Het inzetten van LinkedIn heeft veel meer voor dan nadelen, waarom zou je dan wachten met het vergroten van je zakelijk netwerk?”

Trek nieuwe kennis aan

LinkedIn is niet alleen interessant voor het vergroten van je zakelijke netwerk. Naast dat je op LinkedIn een hoop ondernemers en werkgevers vindt, vind je hier ook een groot gedeelte van de werkend Nederland. Dit is dus de ideale plek om nieuwe talent te werven.

Op LinkedIn kun je gemakkelijk zien wat een persoon zijn werkervaring en opleidingen zijn geweest. Op deze manier kun je zorgvuldig zoeken naar mensen die voldoen aan de eisen die jij stelt. Op deze manier kom je gemakkelijk in connectie met nieuwe mensen die goed passen in functies waar jij naar opzoek bent.

Praat met een expert

Noel Zoer is veel bezig met Marketing. Enkele jaren geleden begon hij met adverteren voor het bedrijf voor zijn moeder en wist een positieve ROAS voor elkaar te krijgen. Hierdoor is hij verder gegaan met het adverteren voor andere bedrijven met goede resultaten.

Noel Zoer

Succes meetbaar maken met LinkedIn Insight Tag

Zorg ervoor dat je niks meer mist met de LinkedIn insight tag. Net als andere platformen heeft LinkedIn ook een eigen tag waarmee bezoeken vanaf LinkedIn naar je eigen website worden geregistreerd en verwerkt. Maak uitgebreide gedetailleerde rapporten met de data van de LinkedIn insight tag en krijg een nog beter beeld over het onlinegedrag van jouw klanten.

Voordelen

Meer B2B leads genereren met LinkedIn, waar wacht je nog op?

Voor het aantrekken van B2B leads en het vergroten van je zakelijk netwerk is LinkedIn onmisbaar geworden in 2022. Wacht daarom zelf niet met het gebruiken van dit platform, en vergroot je marktaandeel door zaken te doen met bedrijven in jouw niche.

Onze specialisten helpen je graag met het vinden en bereiken van jouw doelgroep op LinkedIn. Jouw succes is namelijk ons succes. Haal het maximale uit LinkedIn en kom in connectie met waardevolle nieuwe relaties. Antenu wij denken mee.