Meer bezoekers genereren

  • Home
  • Meer bezoekers genereren

Waar wij het beste in zijn

Meer bezoekers genereren naar je website.

Door verschillende technieken is het mogelijk om hoger binnen Google te komen wat leidt tot meer converterende bezoekers.

Wat houdt SEO eigenlijk in?

Je hebt de term SEO waarschijnlijk al talloze keren voorbij horen komen anders was je hier nu niet geweest. Ik ga je meer vertellen over wat SEO precies is en waarom het belangrijk is om een goeie SEO-strategie te voeren op je website. Maar nu als eerst de vraag wat is SEO? SEO wat staat voor “search engine optimalisatie” is de manier om bij Google op een gratis manier met je website te ranken. Om op deze manier “free online real estate”  te bemachtigen. Het is een uitstekende manier om een hoop meer bezoekers naar je website te krijgen zonder dat je hier een hoop geld voor betaald. Een ander groot voordeel van SEO is dat het blijvend is. Als je eenmaal een positie binnen Google hebt bemachtigd wordt je niet zomaar van deze plaats afgegooid, maar niet als er in Google’s ogen iemand is die betere content heeft over een bepaald onderwerp dan jij.

FAQs

Veelgestelde vragen

We proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden als jouw vraag er niet tussen staat twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Wij helpen je met aan of met je website goed vindbaar maken op Google. Door het toepassen van moderne SEO-technieken ben jij straks niet te missen!

Wij begrijpen goed dat je als ondernemer veel investeringen moet doen. Daarom hebben we het mogelijk gemaakt je website ook in delen te betalen.

Er zijn veel partijen die je kunnen helpen aan een website. Waarom zou je dan voor Antenu kiezen? Bij Antenu begeleiden we jou door het gehele proces heen zodat jij altijd weet wat er gaande is en de website krijgt die je wilt! Ook hanteren wij een vaste prijs waardoor we niet met onverwachtse kosten aankomen.

Tuurlijk! We onderhouden je website met alle liefde en doen dit voor talloze andere ondernemers. Bekijk het kopje onderhoud om hier meer over te lezen.

Uiteraard kunnen wij je helpen met het maken van een koppeling tussen je voorraad beheer in je winkel en op je webshop zodat je altijd weet wat je voorraad is!

Heb je nog andere vragen of kom je ergens niet uit? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder en beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

Werken met antenu

Laten we samen werken

Neem contact met ons op om een online afspraak in te plannen via Teams