Het gesprek wordt via Microsoft teams ingepland

Onze diensten

Overige links

kom in contact

Volg onze socials

Met een 4.8 worden wij op Trustoo beoordeeld

Over ons

Over ons

Jong en
ondernemend

Antenu “De steun van nu” en dat is precies wat wij voor jou doen. Wij helpen jou aan de website die je altijd al had willen hebben voor een schappelijk bedrag. Geen torenhoge prijzen of belachelijke abonnements kosten meer, maar gewoon eerlijk en straight forward zaken doen. Dat is waar Antenu voor staat.

Je vraagt je vast af wie nou het gezicht of beter de gezichten zijn achter Antenu. Dan ben je hier aan het juiste adres(ha ha). Wij zijn Gerrit en Noel twee jonge ondernemers uit het mooie West-Friesland met een passie voor ondernemen en de online wereld. Vanaf jongs af aan zijn wij al bezig met ondernemen, eerst nog redelijk onschuldig maar het groeide al snel uit tot een passie waar we niet meer omheen konden.

Wat wij doen

Website laten maken

Een website op maat volledig naar wens. Alle websites worden op het wordpress platform gemaakt.

SEO

Google is de meest gebruikte zoekmachine. Om goed te ranken binnen Google moet je website volledig geoptimaliseerd zijn. Dit regelen wij volledig voor je!

Online adverteren

Je hebt bij ons de optie om via verschillende kanalen effectief te adverteren.

In de schoenen van

Pure Sneakers

Het belangrijkste onderdeel van het bouwen van een website of webshop is altijd het gesprek met de klant over wat hij of zei wil. In dit geval hebben we met Joeri de eigenaar van Pure Sneakers een online call ingepland om eerst al zijn wensen in kaart te brengen. Na deze call zijn wij direct aan de slag gegaan met de webshop voor Joeri.  

Alles wat ik nodig had, en meer. Super service, heel laagdrempelig en beter dan ik had kunnen hopen

Het team

Dit is Antenu

Noel Zoer

Ondernemer / Marketeer

Gerrit Wiering

Ondernemer / All rounder

Ga met antenu samenwerken

Laten we samen werken

Neem contact met ons op om een online afspraak in te plannen via Teams