Over ons

Jong en ondernemend

Antenu “De steun van nu” en dat is precies wat wij voor jou doen. Wij helpen jou aan de website die je altijd al had willen hebben voor een schappelijk bedrag. Geen torenhoge prijzen of belachelijke abonnements kosten meer, maar gewoon eerlijk en straight forward zaken doen. Dat is waar Antenu voor staat.

Je vraagt je vast af wie nou het gezicht of beter de gezichten zijn achter Antenu. Dan ben je hier aan het juiste adres(ha ha). We zijn Gerrit en Noel twee jonge ondernemers uit het mooie West-Friesland met een passie voor ondernemen en de online wereld. Vanaf jongs af aan zijn we al bezig met ondernemen, eerst nog redelijk onschuldig, maar het groeide al snel uit tot een passie waar we niet meer omheen konden.

Website laten maken

Een website op maat volledig naar wens. Alle websites worden op het wordpress platform gemaakt.

SEO

Google is de meest gebruikte zoekmachine. Om goed te ranken binnen Google moet je website volledig geoptimaliseerd zijn. Dit regelen wij volledig voor je!

Online adverteren

Je hebt bij ons de optie om via verschillende kanalen effectief te adverteren.

In de schoenen van pure sneakers

Pure Sneakers

Het belangrijkste onderdeel van het bouwen van een website of webshop is altijd het gesprek met de klant over wat hij of zei wil. In dit geval hebben we met Joeri de eigenaar van Pure Sneakers een online call ingepland om eerst al zijn wensen in kaart te brengen. Na deze call zijn wij direct aan de slag gegaan met de webshop voor Joeri. 

Alles wat ik nodig had, en meer. Super service, heel laagdrempelig en beter dan ik had kunnen hopen

Het Team

Dit is Antenu.

Gerrit Wiering

Marketeer

Noel Zoer

Marketeer
0 +

Websites gemaakt

0 +

Google Campagnes open

0

Social Media Ads open

Menu

Snel hulp nodig?