TikTok Ads

TikTok is het snelst groeiende social media platform voor de nieuwe generatie. Zorg dat je geen omzet laat liggen en begin vandaag met adverteren op TikTok. Onze specialisten helpen jou graag met je TikTok Marketing.

Waarom TikTok inzetten voor je bedrijf?

Op TikTok werd in het laatste kwartaal van 2021 824.4 miljoen uitgegeven door haar gebruikers, dat is een verdubbeling ten opzichte van 2020. Ook is TikTok het snelst groeiende social media platform onder jongeren. Dit is een doelgroep die ontzettend actief is op social mediakanalen en online steeds meer geld te besteden heeft, hier liggen dus kansen! Over de hele wereld kijken 1.8 miljard mensen dagelijks naar TikTok en dit aantal blijft sterk groeien. Het platform wordt ook steeds populairder onder oudere doelgroepen, met name in de leeftijdscategorie 18 tot 25, dit maakt TikTok een enorm interessant platform om in te zetten voor je bedrijf. Ben jij klaar om je omzet een boost te geven met TikTok marketing?

Wat zijn TikTok ads?

TikTok ads zijn advertenties op het platform TikTok, de advertenties worden laten zien aan een door jouw geselecteerde doelgroep. Er zijn meerdere advertentie vormen waaruit je kunt kiezen als je adverteert op TikTok. Veel gebruikte vormen van TikTok ads zijn In-Feed Video’s, Tile Experiences & Brand TakeOver advertenties. Elk van deze advertenties heeft zijn eigen unieke kenmerken, voor- en nadelen.

Snel groeien was nooit zo makkelijk

Je doet er slim aan om voordat je begint met het inzetten van TikTok advertenties te bepalen welke vorm van advertenties het beste werkt voor jouw doelgroep. Hier kun je ook een marketingbureau voor vragen die jou helpt die vraag te beantwoorden.

Door nu al te beginnen met TikTok zorg je dat je niet achterloopt op jouw concurrenten. TikTok biedt namelijk unieke kansen voor nieuwe pagina’s. Het algoritme van TikTok geeft nog geen voorrang aan gebruikers met een grote following. Dit betekent dat je met een net gecreëerde pagina net zoveel kans hebt om miljoenen views te krijgen op video’s als een account wat al een jaren actief is! Doe hier nu je voordeel mee want je weet niet wanneer het algoritme wordt geüpdatete en dit veranderd.

Praat met een expert

Noel Zoer is veel bezig met Marketing. Enkele jaren geleden begon hij met adverteren voor het bedrijf voor zijn moeder en wist een positieve ROAS voor elkaar te krijgen. Hierdoor is hij verder gegaan met het adverteren voor andere bedrijven met goede resultaten.

Noel Zoer

Zorg dat je niet achterloopt en zet TikTok marketing in voor jouw onderneming

Zorg ervoor dat je niet achterloopt op je concurrenten en begin vandaag nog met TikTok marketing. Veel grote coöperaties zoals Netflix, bol.com & Rituals zagen het licht ook en gingen je al voor. Wacht daarom niet langer en zet TikTok in om je omzet een boost te geven.

Uit onderzoek blijkt namelijk dat TikTok gebruikers zich nauwer verbonden voelen met merken die ze tegenkomen op het platform. Geen wonder dus dat je grote merken al kunt vinden op TikTok. Ook je kunt dit inzetten om te bouwen aan een sterk merk en daarmee meer klanten genereren voor jouw onderneming. Heb je zelf niet de knowhow over TikTok marketing en wil je hier hulp bij? Dan helpen we je graag bij!

TikTok marketing uitbesteden?

Je wilt TikTok marketing inzetten om jou onderneming een boost te geven? Dat is een goed plan! Wij helpen je hier graag bij, plan gemakkelijk online een afspraak om met een social media expert te praten. Die helpt jou op weg met je TikTok strategie en helpt met het uitdenken van een goeie strategie.