Website laten maken

Antenu maakt het waar

Een website die het gewenste resultaat levert

Dat is wat wij jou bieden! Bij Antenu houden we niet van langzaam en allemaal gedoe om je website online te krijgen. Daarom bouwen wij jouw website al binnen 2 weken en regelen we alle randzaken voor je. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Twijfel niet langer en plan een vrijblijvend gesprek met ons in!

Een website laten maken, hoe werkt dat precies?

Je wilt een website laten maken, super tof! Voordat we beginnen met het bouwen is het belangrijk om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over wat er precies gebouwd moet worden. Dit doen we via een online meeting. In deze online meeting vragen wij je het hemd van het lijf om een zo goed mogelijke omschrijving te maken van wat jij nou precies wilt. Daarna gaan we direct voor je aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw website of webshop zo snel mogelijk online staat!

onze websites voldoen aan de volgende eisen

Volledig naar jou wens

Als klant wil je natuurlijk dat de website naar je wensen wordt gebouwd. Hier letten we bij Antenu erg goed op. Tijdens het online intakegesprek brengen we samen met je deze wensen in kaart. Om zo voor een mooie website te zorgen.

SEO Technisch goed in elkaar

Goed vindbaar zijn is enorm belangrijk tegenwoordig. We zorgen ervoor dat elke website die we maken voldoet aan de richtlijnen van Google zodat je zo goed mogelijk vindbaar bent!

Geschikt om gelijk te adverteren

Online adverteren is een kunst op zich. Op alle websites die wij maken passen we daarom technieken toe zodat jij gelijk kunt adverteren op LinkedIn, Google en Facebook. We maken hiervoor gebruik van conversion tracking, Facebook & LinkedIn Pixel en Google aangepaste doelgroepen.

Reviews

Wat zeggen andere mensen over ons?

Met een 4.8 woorden wij op Trustoo beoordeeld

J. Kaag praktijklevennaverliesenrouw.nl

Erg enthousiaste jongens die goed meedenken en vakwerk leveren. Daarnaast zijn ze geduldig en kan je op ze rekenen. Kortom: een topervaring!

D Bouman

Ik had voor mijn BNB een website nodig waar de klant gelijk de beschikbaarheid van mijn huisje kan zien, ook zorgde zij ervoor dat de klant gelijk online kan betalen. De jongens zorgde ervoor dat de website in Google gelijk goed werd gevonden.

Nathalia Zoer Naturalnaturefood.nl

Deze twee jonge ondernemers weten hoe ze een mooie betaalbare website moeten bouwen. Wij zijn heel tevreden. Onze website ziet er top uit!

J. van Marle zzptraining.nl

Top service! Antenu heeft ons geweldig geholpen met het bouwen van onze website. De samenwerking hebben we als zeer prettig ervaren.

  Pakketten die wij aanbieden

  Voor elk website een pakket.

  De marketing machine

  2995 / eenmalig
  • Beveiligde verbinding (https)
  • Google Analytics
  • Super snel
  • Google remarketing
  • Facebook Pixel (nu Meta pixel)
  • Gelijk gevonden worden door Google

  Webshop

  4995 / eenmalig
  • Beveiligde verbinding (https)
  • Google Analytics
  • Super snel
  • Google remarketing
  • Facebook pixel (nu meta pixel)
  • Gewlijk gevonden worden door Google

  Op maat

  na overleg
  • Beveiligde verbinding
  • google analytics
  • Super snel
  • Google remarketing
  • FAcebook pixel (nu meta pixel)
  • wireframe
  • plugin op maat
  • Gelijk gevonden worden door Google

  FAQs

  Veelgestelde vragen

  Staat je vraag er niet tussen? neem dan contact met ons op

  Als je je website door ons laat hosten betaal je hier jaarlijks een bedrag voor. Dit verschilt per hostings pakket. Voor een webshop betaal je maandelijks €29. Voor een website die onder normale omstandigheden draait betaal je een bedrag vanaf €70 tot €220 per jaar. Dit is afhankelijk van het aantal pagina’s en de hoeveelheid bezoekers die je website genereert. Hoe meer content of bezoekers je hebt, hoe meer opslag je vraagt van de servers.

  Tuurlijk! Als de website wordt opgeleverd krijg jij een persoonlijke inlog voor de website. Daarmee kan jij inloggen en zelf teksten veranderen & producten toevoegen. Om ervoor te zorgen dat je niet per ongeluk een wijziging maakt kun je zelf geen nieuwe elementen toevoegen, daar kun je ons natuurlijk altijd voor vragen!

  Als je domein net nieuw is, is het altijd lastig om direct bezoekers te genereren. Google is een zoekmachine die veel op content let. Om meer bezoekers te genereren, kun je ervoor kiezen om meer content op je website te plaatsen. Zo filtert Google meer zoektermen uit je website, waardoor jij beter gevonden wordt! Dit is niet het enige wat je kunt doen, omdat het best wel lang duurt voordat Google je een plek geeft en al helemaal voordat je op de eerste plek staat. Kan je als langer termijnplan met een content strategie beginnen, dit is de beste oplossing om meer bezoekers te genereren over een langere tijd, je kan er ook voor kiezen om online te gaan adverteren en zo gelijk top drie posities te bemachtigen. Dit is een goeie optie, omdat je met behulp van onze tools ook gelijk de juiste doelgroep aanspreekt.

  Zeker! Als het om tekst & producten gaat kun je deze zelf aanpassen, je kunt ons ook altijd een mail sturen om het te laten aanpassen. Wij passen kosteloos alle tekst voor je aan! Je hebt daarnaast de mogelijkheid om het zelf te proberen. Wil je een andere pagina of nieuw element hebben? Dan kan dat natuurlijk ook. Wij vinden het wel makkelijk om daar eerst een online teams meeting voor in te plannen.

  Werken met Antenu

  Laten we samen werken

  Neem contact met ons op om een online afspraak in te plannen via Teams.