website voor schoonheidsspecialisten

Wij denken mee

Geen enkele sector is hetzelfde daarom maken wij bij Antenu websites op maat per sector. Als schoonheidsspecialiste met een eigen salon weet je dat je klanten online zoeken naar informatie over je behandelingen, tarieven van de behandlingen en openingstijden. Sommige willen zelfs online al een afspraak maken. Wij helpen je aan deze website zodat het voor jou en je klanten nog makkelijker wordt.

Wat zit hierbij inbegrepen?

In dit pakket ontvang je van ons een kant-en-klare website die voor zowel telefoon als op computer er goed uit ziet. Klanten kunnen via jouw website betalen en gelijk een afspraak inplannen.

Hoe komt de website eruit te zien?

Hoe gaat de boekingsfunctie eruit zien?

Het belangrijkste functie van je website is de boekingsfunctie sinds je daar alle klanten naartoe wilt leiden. Hier vind de precieze customer journey wat de klant bewandeld tot hij betaald.

Selecteren van medewerker (niet van toepassing als zzper)

Als je zaak meerdere medewerkers heeft, is dit een onmisbare functie. Zo zorg je ervoor dat als er een datum gereserveerd is dat hij alsnog valt te boeken.

Als Kapper of schoonheidsspecialist kan je er ook voor Kiezen dat er 4 medewerkers op een tijdsframe actief is zonder de keuze van personeel.

Het selecteren van tijd

Nadat de consument een keuze heeft gemaakt van medewerker krijgt hij de keuze op welke datum hij zijn afspraak wil inplannen.

Hier heb je ook het volledige beheer over. Je kan kiezen welke datums en tijden jij beschikbaar bent. 

Bevestigen

Als de consument eenmaal een tijdsframe en service heeft uitgekozen komt hij terecht op de bevestigingspagina. Hier laat de consument zijn persoonlijke gegevens achter en als hij op bevestigen klikt, komt hij op de betaalpagina terecht.

Je ontvangt de betaling en alle informatie in je mailbox. Wanneer de klant heeft betaald valt er ook niet meer voor die tijd te boeken.

FAQ

Veelgestelde vragen

We proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden als jouw vraag er niet tussen staat twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Het antwoord hierop is Ja, je moet jaarlijks voor je domein en hosting €80 betalen.

Je krijgt van ons de inloggegevens om achterin de website je agenda bij te houden.

Dat is mogelijk. Neem contact met ons op om de opties te bespreken.

Er zijn veel partijen die je kunnen helpen aan een website. Waarom zou je dan voor Antenu kiezen? Bij Antenu begeleiden we jou door het gehele proces heen zodat jij altijd weet wat er gaande is en de website krijgt die je wilt! Ook hanteren wij een vaste prijs waardoor we niet met onverwachtse kosten aankomen.

Tuurlijk! We onderhouden je website met alle liefde en doen dit voor talloze andere ondernemers. Bekijk het kopje onderhoud om hier meer over te lezen.

Heb je nog andere vragen of kom je ergens niet uit? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder en beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

Wat wij hebben gemaakt

Bekijk onze vorige werk