Websites voor hotels met boekingsfunctionaliteit

Wij hebben voor deze sector een pakket gemaakt die speciaal gericht is voor kleine, middel en grote hotels. In dit pakket kun je je kamers huren via je eigen website / domein en verhuren zonder externe partijen / extra kosten.

Wat zit hier bij ingegrepen?

Voor vele grote en kleine hotels valt Booking.com of Hotels.com niet weg te denken om aan klanten te komen. Enige nadeel is de commissie die ze per boeking pakken. Dit loopt al snel op van 15 tot en met 25%.

Daarom bieden we voor Hotels dit pakket aan waar je geen commissie aan grote partijen moet betalen!

De voordelen

Binnen een half jaar break even draaien met je website

We zorgen ervoor dat je rankt op keywords zoals Hotel of bed and breakfast en de plaatsnaam waar je bedrijf zich bevind.

Filteren

Met de filteroptie kunnen klanten gelijk zien welke kamers er allemaal beschikbaar zijn en deze kunnen ze daarna gelijk boeken!

FAQ

Veelgestelde vragen

We proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden als jouw vraag er niet tussen staat twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Het antwoord hierop is Ja, je moet jaarlijks voor je domein en hosting €80 betalen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Er zijn veel partijen die je kunnen helpen aan een website. Waarom zou je dan voor Antenu kiezen? Bij Antenu begeleiden we jou door het gehele proces heen zodat jij altijd weet wat er gaande is en de website krijgt die je wilt! Ook hanteren wij een vaste prijs waardoor we niet met onverwachtse kosten aankomen.

Tuurlijk! We onderhouden je website met alle liefde en doen dit voor talloze andere ondernemers. Bekijk het kopje onderhoud om hier meer over te lezen.

Heb je nog andere vragen of kom je ergens niet uit? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder en beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

Wat wij hebben gemaakt

Bekijk onze vorige werk