Een website voor schoonheidsspecialisten

Wij denken mee

Geen enkele sector is hetzelfde daarom maken wij bij Antenu websites op maat per sector. Als schoonheidsspecialiste met een eigen salon weet je dat je klanten online zoeken naar informatie over je behandelingen, tarieven van de behandlingen en openingstijden. Sommige willen zelfs online al een afspraak maken. Wij helpen je aan deze website zodat het voor jou en je klanten nog makkelijker wordt.

Wat zit hierbij inbegrepen?

In dit pakket ontvang je van ons een kant-en-klare website die voor zowel telefoon als op computer er goed uit ziet. Klanten kunnen via jouw website betalen en gelijk een afspraak inplannen.

Hoe komt de website eruit te zien?

Hoe gaat de boekingsfunctie eruit zien?

Het belangrijkste functie van je website is de boekingsfunctie sinds je daar alle klanten naartoe wilt leiden. Hier vind de precieze customer journey wat de klant bewandeld tot hij betaald.

Selecteren van medewerker (niet van toepassing als zzper)

Als je zaak meerdere medewerkers heeft, is dit een onmisbare functie. Zo zorg je ervoor dat als er een datum gereserveerd is dat hij alsnog valt te boeken.

Als Kapper of schoonheidsspecialist kan je er ook voor Kiezen dat er 4 medewerkers op een tijdsframe actief is zonder de keuze van personeel.

Het selecteren van tijd

Nadat de consument een keuze heeft gemaakt van medewerker krijgt hij de keuze op welke datum hij zijn afspraak wil inplannen.

Hier heb je ook het volledige beheer over. Je kan kiezen welke datums en tijden jij beschikbaar bent. 

Bevestigen

Als de consument eenmaal een tijdsframe en service heeft uitgekozen komt hij terecht op de bevestigingspagina. Hier laat de consument zijn persoonlijke gegevens achter en als hij op bevestigen klikt, komt hij op de betaalpagina terecht.

Je ontvangt de betaling en alle informatie in je mailbox. Wanneer de klant heeft betaald valt er ook niet meer voor die tijd te boeken.

FAQs

veelgestelde vragen

Het antwoord hierop is Ja, je moet jaarlijks voor je domein en hosting €80 betalen

Op je eigen naam wel. voor de rest zijn er vele aspecten die mee tellen. Hoe oud is de domein, backlinks, topical authority en nog veel meer.

Je krijgt van ons de inloggegevens om achterin de website je agenda bij te houden.

Ook dat kan makkelijk. We zorgen ervoor dat het achterin de website goed is georganiseerd. Je hoeft alleen maar op kamers te klikken en daar kun je alle instellingen wijzigen.

Staat je antwoord er niet tussen? neem dan contact met ons op

Reviews

Wat zeggen andere mensen over ons?

Met een 4.8 woorden wij op Trustoo beoordeeld

J. Kaag praktijklevennaverliesenrouw.nl

Erg enthousiaste jongens die goed meedenken en vakwerk leveren. Daarnaast zijn ze geduldig en kan je op ze rekenen. Kortom: een topervaring!

D Bouman

Ik had voor mijn BNB een website nodig waar de klant gelijk de beschikbaarheid van mijn huisje kan zien, ook zorgde zij ervoor dat de klant gelijk online kan betalen. De jongens zorgde ervoor dat de website in Google gelijk goed werd gevonden.

Nathalia Zoer Naturalnaturefood.nl

Deze twee jonge ondernemers weten hoe ze een mooie betaalbare website moeten bouwen. Wij zijn heel tevreden. Onze website ziet er top uit!

J. van Marle zzptraining.nl

Top service! Antenu heeft ons geweldig geholpen met het bouwen van onze website. De samenwerking hebben we als zeer prettig ervaren.

  Pakketten die wij aanbieden

  Voor elk website een pakket.

  Website met afspraak functie

  2995 / eenmalig
  • Beheren van boekingen op eigen domein
  • Goed gevonden worden binnen Google
  • Een website volledig naar je eigen wens!
  • Agenda beheren door meerdere medewerkers
  • Klantvriendelijke website voor meer boekingen
  • Tracking codes van Google en Facebook

  Ga met antenu samenwerken

  Laten we samen werken

  Neem contact met ons op om een online afspraak in te plannen via Teams