Website onderhoud

Een website die het gewenste resultaat levert

Waarom is website onderhoud zo belangrijk?

Waarom is onderhoud aan een website nou zo belangrijk? Dit heeft natuurlijk te maken met meerdere redenen. Maar de allerbelangrijkste reden waarom je je website goed wilt onderhouden is veiligheid. Je hebt het vast al eens op het nieuws gehoord, grote websites die uit de lucht worden gehaald door hackers. Het kost bedrijven een hoop geld om dit weer recht te trekken. Door je website goed te onderhouden zorg je ervoor dat er weinig tot geen bugs in je website zitten die door hackers worden gebruikt om je website over te nemen of te hacken. Er zijn nog een hoop andere redenen om je website goed te onderhouden zoals de snelheid van je website & zodat je altijd je altijd up-to-date bent als het aan komt op nieuwe web features.

Hoe gaat het in zijn werking?

Meeting

De meeting kan online plaats vinden of op locatie.

Overleg

In de overleg bespreken wij met elkaar wat je van ons kan verwachten en wat wij van jullie verwachten.

Van start

Nadat wij alle gegevens hebben uitgewisseld kunnen we van start gaan.

Pluspunten om het onderhoud bij ons te doen.

Wat zit hierbij inbegrepen?

Aanpassingen op de website zelf zoals teksten vervangen, nieuwe pagina’s of kleuren wijzigen.

Om zelf aanpassingen te doen op een website is vaak heel lastig. Dit komt omdat er met programma’s gebruik is gemaakt en niet weet hoe dat precies in elkaar steekt.

Geen fouten op je website.

Het komt veel voor dat er een exploit (fout) is ontdekt in bepaalde codes. Hier moet je snel op reageren waar wij weer van toepassing komen.

Zorgen dat de website up-to-date blijft.

Een website up-to-date houden is lastig als het gaat om een WordPress website. Dit komt vooral omdat er vele verschillende ontwikkelaars zijn en de plug-ins niet op elkaar zijn afgestemd. Hier komen we weer van toepassing. We zorgen ervoor dat dit proces soepel verloopt.

Het maken van wekelijkse back-ups

Het maken van wekelijke backups is key. Zo heb je altijd een punt om terug te keren.

FAQ

Veelgestelde vragen

We proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden als jouw vraag er niet tussen staat twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Wij helpen je met aan of met je website goed vindbaar maken op Google. Door het toepassen van moderne SEO-technieken ben jij straks niet te missen!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Er zijn veel partijen die je kunnen helpen aan een website. Waarom zou je dan voor Antenu kiezen? Bij Antenu begeleiden we jou door het gehele proces heen zodat jij altijd weet wat er gaande is en de website krijgt die je wilt! Ook hanteren wij een vaste prijs waardoor we niet met onverwachtse kosten aankomen.

Tuurlijk! We onderhouden je website met alle liefde en doen dit voor talloze andere ondernemers. Bekijk het kopje onderhoud om hier meer over te lezen.

Uiteraard kunnen wij je helpen met het maken van een koppeling tussen je voorraad beheer in je winkel en op je webshop zodat je altijd weet wat je voorraad is!

Heb je nog andere vragen of kom je ergens niet uit? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder en beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

Wat wij hebben gemaakt

Bekijk onze vorige werk